Fotoboek 25-jarig jubileum

    

Het 25 jarig jubileum was georganiseerd door een feestcommissie bestaande uit Rien de Kort, Leo Horsten en Jo van Hoorn. In aanloop naar ons 25-jarig jubileum is er geld ingezameld door middel van een lotto. Met voldoende in kas en een forse bijdrage van het bestuur is er een bootreis georganiseerd en een receptie.

     

Wij gingen om 10.00 uur op 11 september aan boord van het motorschip Domani voor een reisje Maas-Waal. De ontvangst was met koffie en gebak met

daarna een gezellig samenzijn. Thijs de Leeuw heeft ons vermaakt met zijn saxofoonspel bij een orkestband. Na de lunch is er een loting gehouden met een prijs voor iedereen. Die ingezameld waren door de feestcommissie.
       

In Woudrichem hebben we een stadswandeling gehad, daarna zijn we via het Heusdense kanaal over de Maas naar Engelen gevaren. Om zes uur was er een koud en warm buffet. Bij aankomst in Engelen hebben afscheid van elkaar genomen hebben. Het was een geslaagde dag. De feestcommissie kreeg veel waardering.
      

De receptie georganiseerd door het bestuur is enkele weken later gehouden in gemeenschapshuis De Patio. Met een optreden van MCC en het DŁkers Smartlappen-

en Zeemansliederenkoor uit Boxtel. Het was een druk bezochte receptie waar ook de feestcommissie in het zonnetje werd gezet.
    

Het was een geslaagd jubileum.