Fotoboek 50-jarig jubileum Gerard Kolen

    

Wanneer je 50 jaar getrouwd bent, mag je weleens in het zonnetje gezet worden. En zo gebeurde het bij onze accordeonist Gerard Kolen, die al vele jaren lid van het MCC-seniorenorkest is. Op een prachtige zaterdag vierden Gerard en zijn vrouw hun 50-jarig jubileum. Zij deden dit ondermeer door met hun familie en vrienden een boottocht te maken in 's-Hertogenbosch.

       
Voor het MCC-orkest een reden om hen een muzikale felicitatie te brengen. En zo gebeurde het dat na het vertrek van de feestvierders per boot we op de steiger bij het Diezehuis onze standaards, muziekinstrumenten en stoelen plaatsten. Het was wel wat nauw en toch wel oppassen geblazen om niet in het water te vallen. Tot het moment waarop de boten terug kwamen hebben we de passerende mensen vermaakt met onze muziek en dat duurde toch wel een tijdje en werd goed gewaardeerd.

       
Maar eindelijk was daar toch het moment waarop de boten terugkeerden en Gerard en zijn vrouw verrast werden door onze muziek. Het was duidelijk zichtbaar dat het bruidspaar toch wel even ontroerd was, het was voor hen dan ook een complete verrassing.