Fotoboek Nieuwjaarsbijeenkomst 2010

    

Voor de eerste keer werd de Nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in de Biechten.
Hiervoor waren ook de partners/familieleden van de orkestleden uitgenodigd. Martien, de voorzitter, stond iedereen al bij de deur op te wachten met een persoonlijk woordje. Erg attent!

    
Tijdens de koffie met een heerlijke cake, gebakken door Hilde (complimenten hiervoor want die was erg lekker) werd er behoorlijk wat afgekletst. Voor sommigen was het al weer een jaar geleden dat ze elkaar voor het laatst hadden gezien.
Ondertussen riep mijn klarinet uit de koffer: "wanneer mag ik er nu uit, ik wil spelen, daar ben ik toch voor hier". Die moest dus nog even geduld hebben.

     
Daarna volgde er een diapresentatie, o.a. Vierdaagse Nijmegen, 50 jarige bruiloft van Gerard Koolen, fruitcorso Tiel, verzorgd door Paul. De lachende gezichten laten zien hoe de sfeer in ons orkest is: ERG GEZELLIG. VEEL PLEZIER. LEUKE KONTAKTEN MET ELKAAR.
Hierna mocht mijn klarinet uit de koffer en met het hele orkest, na wat heen en weer gesjouw met de stoelen en standaards, hebben wij een leuk repertoire ten gehore gebracht voor onze familieleden/fans o.l.v. onze dirigent Jan. Ook onze zanger Gerard was hierbij van de partij.

    
Een prachtige, nostalgische foto/kaarten verzameling van oude gebouwen en markante punten uit Den Bosch kon hierna worden bekeken. Voor iedereen maar vooral voor de echte Bosschenaren natuurlijk heel herkenbaar. Hierbij werd een lekkere borrel gedronken.
Als laatste volgde een heerlijk buffet, verzorgd door het Bestuur. Er werd lekker gesmikkeld en je kon zien dat dit bij iedereen in de smaak viel. Het was zo gezellig dat we zelfs de tijd vergaten en dat Martien zo rond 19.00 aangaf dat het einde in zicht kwam. Met nog als laatste een heerlijk kopje koffie werd deze zeer geslaagde middag afgesloten.

       
Nogmaals dank aan het Bestuur voor hun inzet voor deze middag.