Fotoboek Nieuwjaarsbijeenkomst 2011

    

Vanaf 14.30 uur werden we verwacht voor een drankje en een "hapje" in de Biechten. In de hal werden we verwelkomd door onze voorzitter, die onze jassen aanneemt en de consumptiebonnen uitdeelt.
Eenmaal binnen is er koffie en thee met cake, veel cake.
Maar rustig aan, want ons wacht nog HET BUFFET !!
Na de inleidende woorden van Martien, die als voorzitter enkele belangrijke punten uit 2010 memoreert, en we uitgebreid zijn bijgekletst mogen we als MCC aan de bak. Ons optreden gaat buitengewoon goed; alleen de "piano" te spelen gedeelten nog, maar dat zal door de zenuwen gekomen zijn, want dat is juist onze sterkste kant ! Een opmerking uit de zaal was: Of we al met de sloop begonnen waren; men vreesde namelijk voor het plafond!
Dan komt het volgende programma-onderdeel: Line-dancing.Hartstikke leuk! Twee echte "Cow-ladies" van K & C The Dancers doen de passen voor.
Het lijkt makkelijk, maar o wee als er muziek bijkomt. Hoe was het ook alweer, linksom of rechtsom, voor of achter??
Voor Leyke is het een makkie, maar zij heeft dan ook ervaring.Maar enkelen hebben plotseling drie linker- en vier rechterbenen hetgeen de feestvreugde in de zaal verhoogt.
Als deelnemers verbruiken we heel wat calorieŽn en hebben er reusachtig plezier aan beleefd. Een woord van dank aan de dames van K & C The Dancers is dan ook beslist op z'n plaats.
Intussen heeft de catering zijn best gedaan staat het buffet volprachtig opgemaakte heerlijkheden. Hulde aan de kok!
We hebben het ons goed laten smaken. Ook de mannen van de Biechten bedankt voor hun goede zorgen.
Ank, Pauls vrouw, en Frans (Hilde's man) hebben foto's gemaakt van het hele gebeuren, zodat we er later ook nog van kunnen genieten.
Rond zeven uur gingen we met een fijn gevoel naar huis.
2011 zijn we , wat ons MCC betreft, goed begonnen.
Laten we er samen ook een fijn muzikaal jaar van maken!

Door: Ineke